Share
Go down
Furbow
User
User
Брой мнения : 1
Points : 3
Reputation : 0
Join date : 09.01.2018

Furbow - кандидатува за helper

on Вто Яну 09, 2018 9:26 pm
Кандидатура за HeavenCraftBG
Истинско име= Ангел Танев
Как ви е Nickname в сървъра= Furbow
Откъде знаете за сървъра= Много отдавна намерих сървъра в един сайт (нямам идея в кой) , за да си губим времето (Беше worth).
На колко години сте=19
Имате ли опит с ранк ако имате къде и колко време= Преди да попадна на този сървър (още преди patchvaneto му на 1.Cool бях owner да сървър.Нищо специално , просто аз и няколко приятелчета.
На ден колко време може да отделите за ранка= Предполагам колкото е нужно (не разбирам точно въпроса) . Принципно отделям доста време в сървъра и си мисля , че ще покрия норматива за нужно време. (дневно 5-10 часа , зависи от това колко съм зает.)
Какво знаете за Helper= Член на staffа , чието задължение , освен да помага на играчите и останалите staff членове , да следи за нередности и да не позволява появата на анархия в сървъра.
{Задължително трябва да имате}Skype=Furbow
{Задължително трябва да знаете!}Как се проверява хакери от skype=Не мисля , че това е редно да се прави от helper.Тяхната роля , както казах по-горе ,е да помагат на staff members и на играчите , които имат нужда от помощ или имат някакъв проблем.Редно е да се назначи компетентно лице ,за да се бори/лови с хакерите.
Аз лично не съм много компетентен по въпроса с хаковете и хакерите , но до колкото знам се пуска споделяне по skype и се преглеждат файловете в папката %appdata%.Нямам нищо против да отделя време , за да ми бъде обяснено.
Разбиратели от плугин Essentials и Residence ако разбирате напишете някакви команди= Не съм сигурен дали да напиша някой от най-простите и важни команди или някой от по-малко използваните , но все пак :
Residense : /res select vert ; /res create <rn>; /res set <rn> flow ; /res set <rn> flow true/false ;/res set <rn> piston true/false ; Личната ми задължителна комбинация при създаване на нов рес : /res set pvp <rn> false . /res set/pset damage false (в този сървър само член на staffa може да я приложи в res) /res set/pset monsters false

А иначе по-общи рес команди /res current /res info <rn> /res limits /res tp /res tpset ...
Знам и още , но не ми се стори нужно да изброявам всички команди.

п.с . <rn> = res name

за другият плъгин не съм много сигурен но мисля че се споменаваха командите /craft , /fix ,/create ....
{Задължително трябва да знаете}Знаетели как се използва /resadmin= използва се вместо /res , за да изпънля нещо като админ.
Нещо допълнително от вас= Студент за първа година , приятелски настроен , бих казал , че се разбирам с повечето , ако не и с всички , нямам против да помагам на останалите. Главната причина за да пусна тази кандидатува е , че отделям голяма част от времето си в сървъра , без да правя нищо . Така поне през това "свободно време" бих могъл да помагам на играчите в нужда , да следя за дисциплината и т.н.

Играя много отдавна , както казах по-горе, в този сървър. Пример Royale се пишеше Kanelen , Xidri и JuiceMonk бяха редовни в сървъра. Товага се занимавах главно с правене на статуи от clay защото това намирах за приятно , предполагам , че ще започна да го отново правя и след време.
Не бих сметнал като обидно или като вот на недоверие и да бъда сложен на тест период.(знам , че част от информацията е напълно излишна Very Happy)

-Furbow
Arrow456
HeadAdmin
HeadAdmin
Брой мнения : 18
Points : 28
Reputation : 0
Join date : 17.12.2017

Re: Furbow - кандидатува за helper

on Сря Яну 10, 2018 2:09 pm
Приет
Върнете се в началото
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите